Tevékenységi körök

Tevékenységi körök

Tevékenységi körök

UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt. – Újpest városának és az újpesti polgároknak a szolgálatában

Az UV Újpesti Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaságot 1993-ban alapította Újpest Önkormányzata, mint kizárólagos tulajdonaként működő cégcsoportot. Alapításunkkor az Önkormányzat jelentős közösségi vagyont és egyben hatalmas felelősséget tett a vállunkra. Feladataink közé tartozik a több, mint 2100 önkormányzati szociális lakás üzemeltetése, több, mint 1500 nem lakás és a 300-at meghaladó piaci alapú lakás hasznosítása, a háziorvosi rendelők, védőnői szolgálatok és az Újpest Szakorvosi Rendelőintézet zökkenőmentes működésének biztosítása.
Társaságunk üzemeltetési körébe tartozik a Halassy Olivér Városi Uszoda, Tarzan™Park, Szilas Park, Újpest Főtér parkoló, Közrendvédelmi Szálló, Fecskeház, a Duna partján található Csónakház, Parádfürdőn és Balatonszepezden lévő önkormányzati dolgozói üdülők. Az UV Újpesti vagyonkezelő Zrt. szerződés keretében hasznosítja az Újpesti Piac és Vásárcsarnok üzlethelyiségeit; hasznosítja és üzemelteti az Újpesti Piac és Vásárcsarnokot, valamint biztosítja az Újpesti Kulturális központ működési feltételeit. Az Önkormányzat tulajdonában lévő hirdetési szolgáltatást nyújtó felületek bérbeadásával összefüggő feladatokat is ellátjuk.
Leányvállalatunk az Újpesti Vagyonőr Kft. közreműködésével segítjük a Város által szervezett kulturális – és sportrendezvények biztonságát. Tevékenységi körünkbe tartozik az újpesti iskolák takarításának ellátása és a portaszolgálat működtetése. Az UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt. szerteágazó tevékenységének köszönhetőn szinte valamennyi újpesti polgárral kapcsolatba kerül, mely hatalmas felelősséget és egyben nagy kihívást jelent. Társaságunk széles tevékenységi körének hatékony ellátásához elengedhetetlen dolgozóink naprakész szaktudás és szakértelme, lelkiismeretes munkavégzése és a folyamatos szervezeti fejlődésünk.
Image