Újpesti Vagyonkezelő Zrt.
Keresés

UV Zrt. új weboldal indulása

Tisztelt Látogatónk,

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy 2017. április 03–tól az UV Zrt. megújult weboldallal várja az érdeklődőket.

Újdonságként szeretnénk figyelmébe ajánlani elkészült ingatlan Bérbeadás és Eladás menüpontunkat, mely ponton belül látható aktuálisan kínált ingatlanaink listája. A menüponton belül lehetőség van különböző szűrőfeltételek beállítására, így célzottabb keresés indítható a kívánt ingatlan megtalálása érdekében.

Bővült a Letölthető dokumentumok menüpontunk, ahol a keresett nyomtatványok pdf formátumban letölthetőek, illetve több esetben a nyomtatványok már akár digitálisan ki is tölthetőek. A könnyebb és rugalmasabb ügyintézés érdekében, Online kapcsolat menüpontot alakítottunk ki, ahol műszaki hibabejelentést tehetnek ügyfeleink és akár otthonról is intézhetnek számlaügyi kérdéseket, adatváltozással történő bejelentéseket, kérelmek benyújtását Társaságunk felé. 10 téma közül lehet kiválasztani a megfelelő ügyintézési témakört, mely bejelentés mellé egyúttal csatolható mellékletként a kitöltött adatlap is. Egyéb esetben az adatlapokat továbbra is lehetőség van személyesen, ügyfélszolgálati időben Társaságunk részére eljuttatni.

Többek között bővült korábbi weboldalunk aktuális Álláspályázatok, Hirdetmények, Pályázatok menüpontokkal is. A Szolgáltatások menüponton belül az UV Zrt. és Újpest Önkormányzata tulajdonában álló intézmények részletes bemutatására, képgalériák feltöltésére és kapcsolattartói elérhetőségek megadására került sor.

Bízunk benne, hogy megújult és egyben színvonalasan kialakított honlapunk segítségére lesz a keresett szolgáltatás igénybevételében.

Jó böngészést kívánunk!

UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt.