Újpesti Vagyonkezelő Zrt.
Keresés
Bérbeadás
Kollégánk várja érdeklődését az alábbi telefonszámon!

 +36703308444; +36303293217
Kategória: Nem lakás

Alkategória: iroda, kereskedelem, parkolás, szolgáltatás, üzlethelyiség

Elhelyezkedés: jó forgalmú környék, parkolás közelben, parkolás megoldott, portál van, utcai

Alapterület: 42 m²

Ingatlan állapota: Kiemelt helyen lévő helyiség, közepesen jó állapotú

Ingatlan szerkezete: alatta 85 nm-es vizes pince

Közműellátottság: áram, víz, gáz

Fűtés: van

Leírás:

Az UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt. 2019. február 1-től pályázati úton bérbe adná a 70210/A/7 hrsz-ú, természetben a 1041 Budapest, Templom u. 2. szám (Károlyi István és a Templom u. sarka, az Újpesti Piac bejártával szemben) alatt található 42 nm-es üzlethelyiségét (a továbbiakban: helyiség).

Az elsősorban pályázható tevékenységi kör(ök):

 szépségszalon, fodrászat, kozmetika, műkörömépítés

(a helyiség ennek lett kialakítva, de természetesen egyéb, a piacon folyó tevékenységeket nem zavaró egyéb tevékenységi körök is kialakíthatók)

 

Ajánlatot leadni kizárólag ÍRÁSBAN, név és telefonszám megadásával legkésőbb 2019. január 5-ig lehet az alábbi elektronikus levélcímen:

lepcsenyi.istvan@uvzrt.hu.

 

Az ajánlattevő elfogadja, hogy a nevezett üzlethelyiség

- bérleti ideje: kizárólag HATÁROZOTT IDEJŰ (minimálisan 1 év, maximum 5 év),

- az 1. évben az induló havi bérleti díj mértéke 2.500,- Ft + ÁFA + 22.135,- Ft + ÁFA közös költség, valamint a 85 nm-es pincében található vizesblokkért 6.000,- Ft + ÁFA, mindösszesen: 133.135,- FT + ÁFA lesz.

Kiíró felhívja a T. pályázók figyelmét arra, amennyiben a kiírásban szereplő határnapig legalább két érvényes ajánlattétel érkezik a megadott jelentkezési címre, akkor a bérleti jog megszerzésére meghívásos, nyílt licitálást ír ki az ajánlattevők részére. Ennek időpontja egyeztetés alatt, amely függ a beérkezett ajánlatok számától és azok érvényességétől.

Amennyiben kiíró licittárgyalást ír ki, az addig érvényes ajánlattevőkkel írásban felveszi a kapcsolatot a további teendőkkel, valamint a licittárgyalás feltételeinek ismertetésével kapcsolatban.