Vissza
Oldaltérkép | GYIK

Újpesti Vagyonkezelő Zrt.

Főoldal > Sajtóközlemények

Sajtóközlemények

Újpesti Piac, Vásárcsarnok és Kulturális Rendezvényközpont alapkőletétel

2016. május 23-án 13 órakor került sor az Újpesti Vagyonkezelő Zrt. megbízásából épülő Újpesti Piac, Vásárcsarnok és Kulturális Rendezvényközpont alapkőletételére Újpesten, a Szent István téren. Az alapkő mellé egy időkapszulát helyeztek el, üzenettel a jövő nemzedékei számára.

Tovább >>

Megkezdődik az új Újpesti Piac, Vásárcsarnok és Kulturális Rendezvényközpont építése

A kiviteli szerződések aláírását követően, november elején megkezdődhet az új Újpesti Piac, Vásárcsarnok és Kulturális Rendezvényközpont építése, amely a tervek szerint 2017 nyarától nyitja meg kapuit.

Tovább >>

Közel 20 hektáros sport-rekreációs fejlesztés Újpesten

Újpest Önkormányzata és az Újpesti Torna Egylet együttműködésében kormányzati támogatással, a Szilágyi utca–Tábor utca–Pálya utca–Erdősor utcák által körülhatárolt, jelenleg is sportcélú területeken magas színvonalú, többcélú sportközpont létesül.

Tovább >>

Országos konferencia a társasház-felújításokért Újpesten

Újpest adott otthont annak az országos ingatlanszakmai konferenciának, melyen a társasházak felújításáról értekeztek a szakemberek.

A Magyar Ingatlangazdálkodók Szövetsége és tagtársasága, az Újpesti Vagyonkezelő  Zrt. január 23-án, az újpesti városháza dísztermében tartotta meg országos konferenciáját, melyen a társasházak felújítási programjában szerzett tapasztalataikat osztották meg egymással a szakemberek.

Tovább >>

Egyedülálló uszoda nyílt Újpesten

November 5-én megnyitotta kapuit a Halassy Olivér Sportközpont – Városi Uszoda Újpesten. A legkorszerűbbek közé tartozó létesítmény környezetbarát és akadálymentesített. A megnyitó napján gyerekek és élsportolók vehették elsőként birtokba a medencéket.

Tovább >>

Szenvedélyünk a játék – Magyarország legnagyobb játszóparkja Újpesten

Hamarosan újabb üde színfolttal gazdagodik a főváros: 2013. június 15-én Újpesten megnyitja kapuit a Tarzan™ Park. A Magyarországon egyedülálló családi játszópark különlegesen ötvözi a park és a játszótér fogalmát. Árnyas sétaútjai mentén tematikus elrendezésben várnak felfedezésre az óriás játszótér sosem látott játékai, parkjában kényelmes padok és piknikterek váltják egymást, az egész család örömére.

Tovább >>

Közrendvédelmi Szálló lett Újpesten az egykori munkásszállóból

Újpest Önkormányzata 2011 végén döntött arról, hogy azzal támogatja a fiatal, pályakezdő rendőröket, mentősöket és tűzoltókat, hogy megfizethető, kulturált szálláshelyet biztosít számukra.

Helyszín: Újpest, Blaha Lujza u. 11.

Időpont: 2012. november 15., csütörtök, 10 óra

Ünnepélyes keretek között adták át ma a Blaha Lujza utca 11. szám alatt azt a Közrendvédelmi Szállót, melyet Újpest Önkormányzata újított fel több tízmillió forintos költséggel.

Tovább >>

Új uszodát épít Újpest Önkormányzata

Szeptember 19-én fektették le a Halassy Olivér Sportközpont – Városi Uszoda alapkövét, melyet Újpest Önkormányzata saját beruházásban valósít meg Káposztásmegyeren.

A 2010 őszén megválasztott újpesti képviselő-testület elsődleges célul tűzte ki, hogy megkérdezze a polgárok véleményét, megtudja, milyen fejlesztéseket szeretnének városukban. Az Újpesti Párbeszédben résztvevők véleményéből kiderült - egy új uszoda építése az újpestiek elsöprő többségének szívügye.

Tovább >>
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Sajtóközlemények
2019 | Közzétételi adatok | Díjak | Partnereink