Bezárás

Tisztelt helyiség Bérlőink!

Tájékoztatjuk, hogy a 2020. 04. 01.-én elfogadott Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2020. (IV.01.) önkormányzati rendelete az új koronavírus-járvány okozta helyi gazdasági és társadalmi hatások enyhítését célzó intézkedésekről az alábbi linken érhető el

Önkormányzati rendelet az új koronavírus-járvány okozta helyi gazdasági és társadalmi hatások enyhítését célzó intézkedésekről

A rendelet áttekintését követően lehetőségük nyílik mérlegelni, hogy vállalkozásuk jogosult e méltányossági eljárás keretében bérletidíj kedvezmény elbírálásra. Amennyiben az Önkormányzat által nyújtandó bérletidíj kedvezmény lehetőségével élni kívánnak, kérjük oldalunkon a letölthető dokumentumok menüpontból (http://uvzrt.hu/letoltheto-dokumentumok.html), vagy közvetlenül az alábbi linkek valamelyikén töltsék le a megfelelő méltányossági kérelmet, töltsék ki (elektronikus formában is kitölthető) és hiánytalanul mellékeljék a kapcsolódó dokumentumokat.

Fizetési méltányossági kérelem cégek részére
Fizetési méltányossági kérelem magánszemélyek részére

Abban az esetben, ha a kialakult járványhelyzet miatt az elmúlt napokban már nyújtottak be társaságunkhoz -a korábbi eljárás rend szerint- kérelmet, úgy kérjük ismételten megtenni fenti rendelet alapján. A hiánytalanul kitöltött kérelmeket Társaságunk 15 napon belül elbírálja és döntéshozatalra megküldi az Önkormányzatnak. A döntésről Társaságunk haladéktalanul értesíti a kérelmezőt.

Budapest, 2020. 04. 01.
UV Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!

A koronavírus sajnálatosan gyors terjedése, a lehetséges fertőzések elkerülése miatt, az UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt. kéri, hogy ügyfélszolgálatát személyesen csak feltétlenül szükséges esetben keresse fel! (hátralékbefizetés, részletfizetési megállapodástés) Amennyiben bizonytalan benne, hogy ügyét miként tudja elintézni, előbb hívja fel cégünket. Nyitvatartásunk kizárólag szerdán van: 08:15-17-ig. Szerződések aláírására egyesével hívjuk be ügyfeleinket a hét minden napjára. Problémáik zökkenőmentes megoldásának érdekében 3 közvetlen telefonos hívószámot állítottunk üzembe

06-70-5001018, 06-70-5001024, 06-70-5001250.

Segítségüket és megértésüket köszönjük:

UV Zrt.

Újpesti Vagyonkezelő Zrt.
Keresés

Díjak

2015

Díjak

Nemzeti Tanúsító Védjegy 4 csillagos uszoda besorolás

A Nemzetgazdasági Minisztérium a Fürdők Nemzeti Tanúsító Védjegy használatára vonatkozó jogosultsággal rendelkező fürdőnek minősítette a Halassy Olivér Sportközpont Városi Uszoda Újpest intézményt.


2014

Magyar Fürdőszövetség Tanúsítvány 4 csillagos uszoda minősítés

A Magyar Fürdőszövetség Minősítő Rendszere alapján elvégzett minősítési vizsgálat során a Halassy Olivér Városi Uszoda Újpest uszoda kategóriában 4 csillagos minősítést ért el.

Díjak

Díjak


2014

Építőipari Nívódíj Sport és Szabadidőlétesítmények kategóriában

Újpest igazi zöld övezetében került sor a Halassy Olivér Városi Uszoda Építőipari Nívódíját hirdető tábla ünnepélyes felavatására. A 2014 évben elnyert rangos elismerésnél bizonyára érvényesült az „Együtt Újpestért” összefogás mottója is.

Díjak

Az ünnepségre megjelenteket Mogyorósi Ferenc üdvözölte az intézmény képviseletében. Az ünnepi beszédek és tábla leleplezés során elismerések és köszönő szavak hangzottak el: Wintermantel Zsolt Újpest Önkormányzatának Polgármesterétől, Gebe Zoltántól, a kivitelezői konzorcium ügyvezető igazgatójától, Építőipari Mesterdíj Alapítvány részéről Matuz Gézától, aki egyben a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetséget is képviselte.

Díjak

Díjak

 


2013

Budapest Főváros Közgyűlése az UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt. által üzemeltett Tarzan™ Park részére Budapest Márka elismerő címet adományozott Magyarország legnagyobb szabadtéri, tematikus játszóparkja magas színvonalú szolgáltatásainak elismeréséül.

Díjak

Budapest, 2013. december 11.