Bezárás

Tisztelt helyiség Bérlőink!

Tájékoztatjuk, hogy a 2020. 04. 01.-én elfogadott Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata Képviselő-testületének 10/2020. (IV.01.) önkormányzati rendelete az új koronavírus-járvány okozta helyi gazdasági és társadalmi hatások enyhítését célzó intézkedésekről az alábbi linken érhető el

Önkormányzati rendelet az új koronavírus-járvány okozta helyi gazdasági és társadalmi hatások enyhítését célzó intézkedésekről

A rendelet áttekintését követően lehetőségük nyílik mérlegelni, hogy vállalkozásuk jogosult e méltányossági eljárás keretében bérletidíj kedvezmény elbírálásra. Amennyiben az Önkormányzat által nyújtandó bérletidíj kedvezmény lehetőségével élni kívánnak, kérjük oldalunkon a letölthető dokumentumok menüpontból (http://uvzrt.hu/letoltheto-dokumentumok.html), vagy közvetlenül az alábbi linkek valamelyikén töltsék le a megfelelő méltányossági kérelmet, töltsék ki (elektronikus formában is kitölthető) és hiánytalanul mellékeljék a kapcsolódó dokumentumokat.

Fizetési méltányossági kérelem cégek részére
Fizetési méltányossági kérelem magánszemélyek részére

Abban az esetben, ha a kialakult járványhelyzet miatt az elmúlt napokban már nyújtottak be társaságunkhoz -a korábbi eljárás rend szerint- kérelmet, úgy kérjük ismételten megtenni fenti rendelet alapján. A hiánytalanul kitöltött kérelmeket Társaságunk 15 napon belül elbírálja és döntéshozatalra megküldi az Önkormányzatnak. A döntésről Társaságunk haladéktalanul értesíti a kérelmezőt.

Budapest, 2020. 04. 01.
UV Zrt.

Tisztelt Ügyfeleink!

A koronavírus sajnálatosan gyors terjedése, a lehetséges fertőzések elkerülése miatt, az UV Újpesti Vagyonkezelő Zrt. kéri, hogy ügyfélszolgálatát személyesen csak feltétlenül szükséges esetben keresse fel! (hátralékbefizetés, részletfizetési megállapodástés) Amennyiben bizonytalan benne, hogy ügyét miként tudja elintézni, előbb hívja fel cégünket. Nyitvatartásunk kizárólag szerdán van: 08:15-17-ig. Szerződések aláírására egyesével hívjuk be ügyfeleinket a hét minden napjára. Problémáik zökkenőmentes megoldásának érdekében 3 közvetlen telefonos hívószámot állítottunk üzembe

06-70-5001018, 06-70-5001024, 06-70-5001250.

Segítségüket és megértésüket köszönjük:

UV Zrt.

Újpesti Vagyonkezelő Zrt.
Keresés
Cégbemutató

Cégbemutató

Társaságunkat 1993-ban alapította Újpest Önkormányzata mint kizárólagos tulajdonaként működő cégcsoportot. Alapításunkkor az Önkormányzat jelentős közösségi vagyont és egyben hatalmas felelősséget tett a vállunkra. Több mint 2200 önkormányzati szociális lakás üzemeltetése, mintegy 1500 nem lakás és a 300-at meghaladó piaci alapú lakás hasznosítása, a háziorvosi rendelők, az Újpest Szakorvosi Rendelőintézet zökkenőmentes működésének biztosítása is megtalálható feladataink között. Ezeken felül üzemeltetjük a Halassy Olivér Városi Uszodát, a Tarzan™ Parkot, a velencei Ifjúsági- és Gyermektábort, a Duna partján található Csónakházat továbbá a Parádfürdőn, illetve Balatonszepezden lévő önkormányzati dolgozói üdülőket. Szerződés keretében hasznosítjuk a Tábor utcai, a Szilágyi utcai sportpályákat és a Halassy Olivér Sportcentrumot. Ellátjuk továbbá az Önkormányzat tulajdonában lévő hirdetési szolgáltatást nyújtó felületek bérbeadásával összefüggő feladatokat is.

2017-től jelentős feladattal bővül portfóliónk, tekintettel arra, hogy ettől az időponttól Társaságunk felelősségi körébe kerül az új építésű Újpesti Piac és Vásárcsarnok hasznosítása és üzemeltetése, továbbá az Újpesti Kulturális Központ működési feltételeinek biztosítása.

Leányvállalatunk közreműködésével, az Újpesti Vagyonőr Kft.-vel látjuk el a Város által szervezett kulturális és sportrendezvények biztosítását. Továbbá az újpesti iskolák takarítását és portaszolgálatának működtetését., - Ezeken túlmenően ellátjuk mindazon feladatokat, melyekre tulajdonosunktól felkérést kapunk.

Ezen felsorolás alapján talán nem tűnik túlzásnak kijelenteni, hogy az UV Zrt. szerteágazó tevékenysége kapcsán szinte valamennyi újpesti polgárral kapcsolatba kerül működése során. Ez a tény hatalmas felelősséget és egyben nagy kihívást jelent a Társaság valamennyi dolgozója számára.